OBS: Der kan ikke sendes flere sange til HGP 2017.
De 10 finalister er udvalg.

Betingelser
Betingelser for tilmelding til sangkonkurrencen HGP 2017

Sangen 
Du skal komponere din egen sang, og lave din egen tekst, som skal fremføres på HGP 2017
 
Billeder
Fremsend i tilmelding skemaet et billede af bandet.

Indsendelse af sangen
Du skal uploade sangen via tilmeldingsskemaet som du kommer til senere. Du kan efter aftale HGP komiteen fremsende sangen som mp3 fil.
 
Udfyldelse af tilmeldingsskema
Du skal først læse denne side igennem og klikke at du har forstået reglerne inden du tilmelder dit band.
De bands som er udvalgt til at deltage i HGP 2017 får skriftlig besked.
 
Bedømmelse ved Grand Prixet
Der vil til dette Grand Prix være udvalgt en jury på 5 medlemmer. De 5 dommere er en blanding af musikere, pædagoger og brugere. I første vurdering skal juryen tage stilling til hvilke tre orkestre der går videre til finalen. – De tre finalister fremfører deres komposition endnu en gang og herefter skal juryen vurdere hvem der bliver nr. 1, 2 og 3. Alle øvrige bands ender på en flot samlet fjerde plads.
Vores motto: Der er ingen tabere - KUN vindere denne dag.
 
Musikgruppens sammensætning
Vilkårene er langt fra de samme for alle brugerbands, men det er ingen hindring for at deltage. Alle er velkomne til at forsøge at komme gennem nåleøjet, og deltage i HGP 2017. Der er ingen krav til, hvor mange eller få medlemmer der må være i et band. Som udgangs må personaledelen af orkestret ikke overskride 25 %, altså der må højst være 1 stk. personale i et band på 4 medlemmer. MEN! fortvivl ikke, alle har muligheden for at indsende sit nummer, men juryen vil kigge på antallet af personaler i bandet, og dette vil vægtes i deres bedømmelse. Husk det er en sjov og spændende dag, alle skal være med, så ingen slukkede mikrofoner hos personer der synger.
 
Aldersbetingelser
Det er et Handicap Grand Prix for voksne. Så deltagerne skal være fra 16 år og opefter.
 
Bliver dit band udtaget
Du får direkte besked hvis dit band bliver udvalg som finalist og du vil efterfølgende få information om alle praktiske oplysninger.